D E R O O S E

Algemene Schrijn- en dakwerken De Roose

Contact Info

09 391 71 96

Korteboeken 26
9930 Lievegem, Belgiƫ

info@dakwerkenderoose.be

img
Laudelino De Roose
Zaakvoerder
Ik ben een gedreven dertiger met roots in het landelijke dorpje Zomergem.
Opleiding
 • Houtbewerking PTI, EEKLO
Eerste ervaring

Voor mijn stage en mijn eerste jaren werkervaring kwam ik terecht bij een lokale schrijnwerker. Daar leerde ik alle kneepjes van het vak.

 • Ramen & deuren plaatsen met een mooie afwerking
 • Houten vloeren leggen
 • Stijlwanden opbouwen in OSB & Gyproc
 • Gevels bekleden
 • Isolatie plaatsen

In 2017 besloot ik het even over een andere boeg te gooien. Ik ging werken bij een dakwerker uit de regio. Ik leerde er de volgende zaken:

 • een dakconstructie berekenen en plaatsen
 • zinkwerken uitvoeren
 • Dakkapellen plaatsen en uitbekleden
De start van ons grote avontuur

Na een aantal keren de vraag te krijgen waarom ik niet zelfstandig werkte, begon mijn molentje te draaien. In Januari 2018 heb ik de knoop doorgehakt en hielp mijn vrouw me mijn zaak als schrijn- en dakwerker op te starten in bijberoep. Met de steun van familie en vrienden kregen we meer en meer aanvragen om mee te werken aan projecten. Een grote klant wou met ons meedenken en maakte het mede mogelijk om in November 2018 volledig in hoofdberoep te beginnen.

Eind mei 2019 was onze grootste mijlpaal.
De Roose bleef samen met onze ambitie snel groeien. Daarom vormden we onze zaak om tot een vennootschap waar mijn vrouw en ik samen aan het roer staan.

img
Elisa Geerard
Zaakvoerster
Ik ben een ambitieuze mama van 3 kids met roots in Zomergem city.
Opleiding
 • TSO Handel SINT-LUTGARDIS, ZOMERGEM
 • Accountancy & Fiscaliteit PXL, HASSELT
 • Accountancy & Fiscaliteit HOGENT, GENT
ervaring

Na mijn opleiding werkte ik 6 jaar als dossierbeheerder.
In 2017 begon ik als boekhoudsters bij Santens Metaalwaren te Gent. Naast mijn fulltime job, hielp ik Laudelino met de zaak. Ik verzorgde onze klantenrelaties en onderhandelde met onze leveranciers om de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden. Laudelino leerde mij hoe berekeningen te maken en waarop ik moest letten om een volledig project op offerte te zetten. Facturatie en offertes opmaken behoorden toen ook tot mijn takenpakket.

De start van ons grote avontuur
Door de stijgende vraag aan offertes en onze groeiende naambekendheid, besloten we samen dat ook ik volledig zelfstandig zou beginnen werken in mei 2019. Dat is ook het moment waarop we de vennootschap De Roose bv in het leven geroepen hebben.

Om naast het relationele aspect ook nog een topteam te vormen op de werkvloer, dien je perfect op elkaar afgestemd te zijn. Dankzij mijn fascinatie in techniek en de niet-alledaagse-vrouwenjob heb ik al heel veel geleerd van mijn man. Hij nam me mee naar zijn werven waar ik mijn eerste stapjes zette in de wereld van de schrijn- en dakwerken. Mijn boekhoudkundige kennis en Laudelino zijn vakkennis op de werf, vormen de perfecte fundamenten om onze vennootschap verder op te bouwen.

"Communicatie is het belangrijkste punt, niet alleen tussen ons beiden, maar ook naar klanten & leveranciers toe. Wij dragen eerlijkheid en openheid heel hoog in het vaandel en zijn ervan overtuigd dat de beste werken voortvloeien uit een goede vertrouwensband tussen werkman & klant."

UP