TUINHUIZEN, CARPORTS EN ANDERE HOUTEN CONSTRUCTIES

Een terras in hout, een tuinhuis, een carport (gesloten of open), bijgebouw, …
Voor alles is een oplossing en wij helpen jou graag met jouw keuze te vergemakkelijken en vooral te verwezenlijken!

ALLE SOORTEN HOUTEN CONSTRUCTIES

Hout leeft, maar met de juiste behandeling, gaat dit vele jaren mee. Samen met u bekijken we wat het best in uw plaatje past en met welke materialen we het best aan het werk gaan. Steigerhout, Thermowood, Ceder, Padouk, Afromosia, Eik, … Maar daar houdt het lijstje zeker niet op.

Een tuinhuis, bijgebouw of carport hoeft ook niet uitsluitend uit hout te bestaan. 
Afhankelijk van uw wensen en budget, kan u hier héél ver in gaan. Denk bijvoorbeeld aan ramen, deuren met of zonder raam, al dan niet isolatie en binnenafwerking in gyproc/OSB, plat of hellend dak en de soort dakbedekking die u hiervoor wenst, met of zonder lichtkoepels,…

PRIORITEITEN

Kleine of grote werken? De omvang maakt voor ons niet uit. Wij werken enkel voor de erkenning van onze afgeleverde kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten. Denkt u dat er iets niet klopt, heeft u een vraag of heeft u een foutje ontdekt? Geen nood, zelfs onze service na verkoop is voor ons van groot belang. Zoals steeds is een tevreden klant het belangrijkste en stellen wij een open communicatie zeer fel op prijs. Alleen door zowel positieve als negatieve punten aan te geven, kunnen wij onze service en kwaliteit nog beter maken.

ONZE REALISATIES - HOUTEN CONSTRUCTIES

*klik op het project om meer afbeeldingen te openen

 Korteboeken 26 Lievegem 9930 België

 info@dakwerkenderoose.be

BTW BE 0726.983.029

Tel: 093 91 71 96