PLATTE DAKEN

Platte daken vormen een groot deel van onze bezigheid. Hierbij maken wij gebruik van de producten van Firestone, Mastersystems of diens kleine broertje Secuone.

Tijdens de wintermaanden wordt echter voorzien in een alternatief product, zijnde zelfdklevende roofing, daar er bij een verkeerde luchtvochtigheid en te lage buitentemperatuur geen EPDM wordt gelegd. Niet alleen om de weersomstandigheden het niet toelaten, maar omdat wij zoals steeds perfectie en kwaliteit hoog aanschrijven en te allen tijde willen zorgen voor een mooi afgewerkt geheel waar u als klant tevreden over bent en nog jaren kan van genieten.

EPDM kan gelegd worden als geheel nieuw product, ter vervanging van roofing of over de oude roofing heen mits enige aanpassingen. 

De platdakisolatie die standaard wordt voorgeschreven door de meeste architecten, bedraagt 2x 8cm dikte en wordt steeds geschrankt over elkaar gelegd.

Ook bij platte daken kan gebruik gemaakt worden van de Velux producten zoals de lichtkoepels of modulaire lichtstraten, afhankelijk van de wensen van de klant. 

ONZE REALISATIES - PLATTE DAKEN

*klik op het project om meer afbeeldingen te openen

 Korteboeken 26 Lievegem 9930 België

 info@dakwerkenderoose.be

BTW BE 0726.983.029

Tel: 093 91 71 96