LEER ONS KENNEN

Ik ben 27 jaar en afkomstig uit het landelijke dorpje Zomergem. Mijn opleiding houtbewerking volgde ik aan het PTI te Eeklo.
Tijdens mijn laatste jaar Houtbewerking volgde ik mijn stage bij een lokale schrijnwerker, waar ik nadien nog een aantal jaren heb gewerkt. Daar heb ik de kneepjes van het vak geleerd, vooral wat betreft het zetten van ramen en deuren en de uitbekleding hiervan. Daarnaast leerde hij mij ook nog het plaatsen van houten vloeren, het zetten van stijlwanden in OSB en Gyproc, gevelbekleding, isolatiewerken,…

In 2017 wou ik het even over een andere boeg gooien en heb ik een job aangenomen bij een gekende dakwerker uit de regio. Daar leerde ik dus de handelingen kennen met betrekking tot dakconstructies berekenen en plaatsen, alsook de dakafwerking, zinkwerken, het plaatsen en uitbekleden van dakkapellen, …

Na een aantal keren de vraag te krijgen waarom ik niet zelf zelfstandig werd, begon het molentje te draaien. Met behulp van mijn vriendin, ben ik in januari 2018 gestart in bijberoep als schrijn- en dakwerker. Via familie en vrienden kregen we steeds meer en meer aanvragen door klanten, waarbij een grote klant met ons wou meedenken en ik mede dankzij hem in november 2018 de kost kon verdienen in hoofdberoep.

Onze groei is iets sneller gegaan dan verwacht, waardoor we sinds eind mei 2019 omgevormd zijn tot vennootschap, waar zowel ik als mijn vriendin zetelen als zaakvoerders.

LAUDELINO DE ROOSE

Communicatie is het belangrijkste punt. Niet alleen tussen ons beide, maar ook naar zowel klanten als leveranciers.
Wij dragen eerlijkheid en openheid heel hoog in het vaandel en zijn er van overtuigd dat de beste werken ook voortvloeien uit een goede vertrouwensband tussen werkman en klant. “

ELISA GEERARD

Ik ben 34 jaar, afkomstig uit Zomergem en vorm samen met mijn 2 kindjes en ons dochtertje een nieuw samengesteld gezin met Laudelino. Ik bleef ter plaatse en heb mijn ganse schoolcarrière in Zomergem uitgedaan. Hier volgde ik de richting Handel om, na eerst een aantal jaren administratief werk te doen, mijn hogere opleiding te starten Accountancy/Fiscaliteit aan de PXL te Hasselt en deze uiteindelijk af te werken aan de HoGent.

Na mijn opleiding heb ik 6 jaar gewerkt als dossierbeheerder, waarna ik de afgelopen 2 jaar als boekhoudster aan de slag was bij Santens Metaalwaren te Gent. Na mijn fulltime job, hield ik mij bezig met het boekhoudkundige en administratieve aspect voor de zelfstandige activiteit van Laudelino, zijnde prijsaanvragen doen bij leveranciers, klantenoffertes opmaken, facturatie, klantencontacten onderhouden, …

Omdat het werk tijdens de eerste maanden van 2019 zich zodanig bleef ophopen, hebben we samen besloten om mijn loontrekkende job op te geven voor de opstart van onze vennootschap. 

Om naast het relationele aspect ook nog goed te boeren op de werkvloer, dien je perfect op elkaar afgestemd te zijn. Door mijn fascinatie in techniek en de niet-alledaagse-vrouwenjob heb ik al heel veel geleerd van Laudelino, mede ook door mee te gaan naar de werf en daar mijn eerste stapjes te zetten in de wereld van de schrijn- en dakwerker. Mijn boekhoudkundige kennis en Laudelino zijn vakkennis op de werf, vormen de perfecte basis voor het groeiproces van onze vennootschap.

Als beginnend zelfstandige is het altijd moeilijk op te boksen tegen de gevestigde waarden in uw streek of provincie.
Toch willen wij ons profileren als verschaffer van kwalitatief werk, waarbij wij samen met de klanten kijken naar hun noden en wat er van ons verwacht wordt. Kwaliteit kan je echter alleen leveren als je werk uitgevoerd wordt naar behoren (alsof het voor jezelf zou zijn) en uiteraard met materialen die voldoen aan de juiste normen en waarden.

WIJ WERKEN MET

 Korteboeken 26 Lievegem 9930 België

 info@dakwerkenderoose.be

BTW BE 0726.983.029

Tel: 093 91 71 96