ISOLATIE EN BINNENAFWERKING

Van zodra de dakbedekking bij de hellende daken volledig is afgewerkt, al dan niet met een dakvenster, wordt er – indien gevraagd door de klant – voorzien in dakisolatie, volgens de voorgeschreven richtlijnen. Dit zal in de meeste gevallen 18cm dikke mineraalwol zijn, echter kan dit ook variëren tot een dikte van 22cm en kan er, indien gewenst, geopteerd worden voor plaatisolatie. In beide gevallen wordt er een dampscherm voorzien. Indien u dit wenst, zal nadien volledige binnenafwerking gebeuren in OSB en/of Gyproc.

In sommige gevallen kan je een premie verkrijgen wanneer je isolatie laat plaatsen. Dit kan wanneer het bijvoorbeeld gaat over dakisolatie, zoldervloerisolatie en buitenmuurisolatie die op de binnenmuur geplaatst worden. Om aanspraak te maken op een van deze premies, is het noodzakelijk beroep te doen op een architect voor de opvolging van de werken of op een gecertificeerd aannemer binnenisolatie.

Wij kunnen u alvast meedelen dat wij een certificaat bezitten sinds begin dit jaar. Voor de specifieke voorwaarden van uw regio, richt u zich best tot de website van uw netbeheerder.
Wij zullen met veel plezier uw aanvraagformulier voor u vervolledigen.

ONZE REALISATIES - ISOLATIE EN BINNENAFWERKING

*klik op het project om meer afbeeldingen te openen

 Korteboeken 26 Lievegem 9930 België

 info@dakwerkenderoose.be

BTW BE 0726.983.029

Tel: 093 91 71 96