HELLENDE DAKEN

Vlakke pannen, golvende pannen, tegelpannen, leien, grote of kleine pannen… alles kan en mag. De hoeveelheid werk die eraan besteed dient te worden, hangt af van dakpan tot dakpan. Kiest u ervoor om te werken met grote pannen, zal er beduidend minder tijd in kruipen voor de dakdekking op zich, ten opzichte van bijvoorbeeld een tegelpan.

De mogelijkheden zijn eindeloos… zadeldak, noordboomdak, schilddak… Elk soort dak zorgt voor verschillende manieren van leggen. Dit zorgt ervoor dat wij ook tijdig raad vragen bij onze leveranciers of fabrikanten voor bijscholingen wat betreft nieuwe trends, legmethodes of gewoonweg nieuwe gebruikstechnieken die het werk vergemakkelijken voor ons.

Vergeet ook de dakvensters niet. Deze bestaan in alle soorten en maten. Dagdagelijks werken wij met de kwaliteitsproducten van Velux. Voor nagenoeg elke nood, is er een oplossing voorzien. Denk maar aan de klassieke wentelende of uitzetbare dakvensters, specifieke ramen zoals de ontrokingssystemen, lichttunnels en dergelijke meer… De dakvensters worden standaard voorzien van bijpassende gootstukken en andere afwerkingsproducten voor een onberispelijk resultaat, zodat u geen last krijgt van waterschade of koudebruggen na de plaatsing ervan.

ONZE REALISATIES - HELLENDE DAKEN

*klik op het project om meer afbeeldingen te openen

 Korteboeken 26 Lievegem 9930 België

 info@dakwerkenderoose.be

BTW BE 0726.983.029

Tel: 093 91 71 96